Cum să convertiți un PDF într-un ebook Kindle

Cel mai simplu mod de a converti cărți electronice de tip PDF în format Kindle
Beneficiază de 60 de zile de lectură gratuită cu Scribd. Sursa cea mai bogată de cărți audio și digitale in limba româna.

De multe ori, veți găsi cărți electronice în format PDF. Sunt multe cărți electronice online în limba română, cu plată sau gratuite, însă, de regulă, le veți descărca în format PDF.

Pentru a beneficia de toate avantajele formatului de carte Kindle, este necesar să convertiți aceste cărți electronice de tip PDF în formatul Kindle adecvat.

Dar nu pot accesa direct PDF-ul in Kindle? Ba da, dar nu vreti asta! Nu veti avea confort la citire (vizualizarea PDF-urilor este o adevărată pacoste în Kindle, deoarece fontul se micșorează foarte mult și, până nu măriți imaginea, nu puteți citi) , iar în plus nu profitați nici de celelalte funcții oferite de Kindle.

Așadar, nu încape discuție că o carte trebuie formatată corespunzător în Kindle pentru a transforma lectura proprietarilor de Kindle într-o experiență plăcută și odihnitoare. Dar cum procedam?

Cel mai simplu mod este de a trimite un e-mail. Da, atat de simplu este! Vom trimite un e-mail cu Subiectul: Convert si PDF-ul atasat către adresa de e-mail a dispozitivului nostru Kindle. Profitam astfel de functia inteligenta si automata de conversie a Amazon Kindle-ului.

Mai jos, ai detaliat instructiuni despre cum gasesti aceasta adresa de e-mail a dispozitivului tau Kindle, adresă oferită de Amazon Kindle fiecărui proprietar de device.

Pași pentru a converti PDF in Kindle

  1. Conectați-vă la contul de Amazon prin intermediul PC-ului. Mergeți la Accounts & Lists / Content & Devices și apasați Devices, unde va găsiți dispozitivul Kindle. Apăsați pe Kindle device-ul găsit.
  2. Identificati in acest device, e-mailul personal oferit de Kindle. Retineti (copiati) aceasta adresa, deoarece aici veti trimite fisierul PDF in pasul urmator.
  3. Creați un e-mail nou obisnuit cu subiectul: Convert. Atașați PDF-ul dvs. la acest e-mail și trimiteți-l la adresa de e-mail personală a Kindle-ului dvs, identificata mai sus.
  4. Gata! Amazon a convertit automat PDF-ul dvs. în format Kindle. Dați-i timp Kindle-ului să se actualizeze (maxim 1 minut). Apoi veți putea identifica noua carte in Kindle.

Spor la citit!

Beneficiază de 60 de zile de lectură gratuită cu Scribd. Sursa cea mai bogată de cărți audio și digitale in limba româna.
Urmărește-ne pe Facebook, Telegram, Twitter.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat pentru tine

Total
0
Share