Cărți electronice în limba română, unde găsim ebooks

Site-urile de unde poți descărca legal cărți electronice în limba română.
Beneficiază de 60 de zile de lectură gratuită cu Scribd. Sursa cea mai bogată de cărți audio și digitale in limba româna.

Cărțile electronice sunt portabile și ușoare, ceea ce le face ușor de transportat. În loc să depozitezi sau să transporți tone de cărți, un cititor de cărți electronice (de exemplu Kindle) poate conține mii de cărți electronice. Economisești mult spațiu – în casă și în geantă. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la limită de stocare.

Cărțile electronice sunt adesea mai ieftine decât cărțile tradiționale, deoarece nu există taxe de tipărire asociate cu acestea. În plus, puteți găsi online tone de cărți electronice gratuite, în timp ce nu putem spune același lucru despre cărțile tipărite.

Și totuși, în România, piața de cărți eletronice nu este atât de dezvoltată. Cel puțin, cărțile în limba română sunt o adevărată provocare. Așa că, am decis să colectăm într-un singur loc site-urile de unde poți descărca legal cărți electronice în limba română.

Biblioteca virtuală
humanitas.ro
Carte :: Carti electronice :: Libraria Scriptum
Libraria Scriptum
www.scriptum.ro
Scribd – Read books, audiobooks, and more
www.scribd.com
eBooks – Pret de la 3.44 lei | Libris
Rasfoieste colectia de eBooks pe Libris. Transport gratuit >90 lei si livrare rapida. 30 de zile retur. Vezi promotiile zilei!
www.libris.ro
Carti online | Editura Nemira
Libraria online Nemira – reduceri de pret pentru carti fantasy, thriller, suspans, SF, politiste, de aventuri, literatura clasica si contemporana, eseu, politica, istorie, …
nemira.ro
Ebooks
www.libhumanitas.ro

Este rândul tău! Tu de unde decarci cărți electronice? Ai vreo sugestie?

Beneficiază de 60 de zile de lectură gratuită cu Scribd. Sursa cea mai bogată de cărți audio și digitale in limba româna.
Urmărește-ne pe Facebook, Telegram, Twitter.
1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandat pentru tine

Total
0
Share