Acordul nuclear cu Iranul l-ar face pe Biden „cel mai mare finanțator al terorismului din lume” spune reprezentantul Jim Banks

Rep. Jim Banks, R-Ind., a explicat efectele îngrozitoare ale adoptării unui acord nuclear cu Iranul sâmbătă pe „Lawrence Jones Cross Country”.

REPREZENTANT. JIM BANKS: “Este absurd ca administrația Biden sa se întoarca la un acord care a fost dezastruos sub Barack Obama și acum sa fie hotărâtă să renegocieze un nou acord care ar “recompensa” Iranul pentru comportamentul lor nepotrivit. Acum, singurul lucru pe care îl pot ghici este că administrația Biden este atât de disperată după petrol, încât ar prefera să negocieze cu teroriștii decât să lucreze cu companiile americane din domeniul energiei pentru a face America din nou independentă energetic. Dar exact asta este pe cale să facă administrația Biden“.

Tot Jim Banks declara: „Luați în considerare că, dacă această înțelegere s-ar realiza, Joe Biden ar trimite practic miliarde de dolari unui grup terorist. Și dacă s-ar intampla asta, l-ar face pe Joe Biden ca cel mai mare finanțator al terorismului din lume, iar contribuabilii americani cei care ar plăti pentru asta.

Urmărește-ne pe Facebook, Telegram, Twitter.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *