Acest om nu poate ramane la putere, spune Biden despre Putin, in discursul din Polonia

Acest om nu poate ramane la putere, spune Biden despre Putin, in discursul din Polonia
Embed from Getty Images

For God’s sake, this man cannot remain in power“, a spus Biden in vizita sa in Polonia.

Președintele Joe Biden a declarat sâmbătă că liderul rus Vladimir Putin “nu poate rămâne la putere”, intensificând presiunea internațională și unind și mai mult aliații NATO împotriva lui Putin din cauza invaziei sale în Ucraina.

Un dictator, hotărât să reconstruiască un imperiu, nu va șterge niciodată dragostea poporului pentru libertate“, a declarat Biden la finalul unui discurs de amploare în Polonia. “Ucraina nu va fi niciodată o victorie a Rusiei, pentru că oamenii liberi refuză să trăiască într-o lume a disperării și a întunericului.”

“Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate rămâne la putere”.

Biden – Polonia, 26 martie 2022

Biden a lansat invective la adresa lui Putin pe tot parcursul crizei din Ucraina, catalogându-l drept un “dictator criminal” și un “criminal de război”, dar anterior nu a cerut îndepărtarea sa de la putere.

Mai târziu, sâmbătă, un oficial al Casei Albe a încercat să clarifice faptul că Biden “nu a discutat despre puterea lui Putin în Rusia sau despre schimbarea regimului”, ci mai degrabă a subliniat că lui Putin “nu i se poate permite să își exercite puterea asupra vecinilor săi sau asupra regiunii”.

Urmărește-ne pe Facebook, Telegram, Twitter.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *